Om oss

[divider line_type=”No Line” custom_height=”35″]

SängSpecialisten Uddevalla drivs av Peter Jacobson och Tina Tiller. Allt började i Uddevalla våren 2001 och då som Franchisetagare i en sängkedja och med fokus ”allt för sovrummet”. Våren 2004 öppnade vi butiken i Trollhättan under samma kedja. Hösten 2008 blev beslutet tagit om att gå ur sängkedjan och fortsätta som fristående butiker och nu under namnet SängSpecialisten. Butiken i Trollhättan är nu stängd och vi önskar gamla och nya kunder välkomna till vår butik i Uddevalla.
SängSpecialisten är ett täckande namn för vad vi står för och vad vi är. Vi har försökt att tillpassa oss våra kunders olika behov samt önskemål om prisbild och sortiment.

Som exempel så finns hos oss olika varianter på sängar, allt från Tempur med sitt tryckavlastande material till sängar med olika varianter av zoner. Allt detta för att vi människor är skapade olika och vi har olika tycken om hur en säng skall kännas. Och lika viktigt är att vi har sängar för allas plånböcker, från billigt till lite högre prisklasser. Vidare hittar du hos oss olika kuddar för personer med nack- eller skulderproblem. Täcken och kuddar för dom som svettas mycket. Vi har också stort färgval på sängtoppar samt bäddmadrasskydd i olika utföranden. Vår leverantör på sängkappor och överkast gör det möjligt med specialbeställningar.

Med vår erfarenhet hjälper vi till att hitta rätt säng och fasthet samt det viktigast av allt är och hitta kundens känsla i den fasthet som är rätt för kunden. Någon sover på sidan, någon på rygg och andra på magen. Allt detta är aspekter som är viktigt at ta med för at hjälpa kunden at hitta rätt säng. Ett beslut som är stort och viktigt och vi kan erbjuda dig den hjälp du behöver.

Allt detta kan vi erbjuda och hjälpa till med.

Välkommen till oss och ta del av våra erfarenheter!